Положення про конфіденційність

Цей веб-сайт (далі - «Веб-сайт») наданий ТОВ "Байєр", Київ, Україна (далі — «нами» або «ми»). За детальною інформацією стосовно постачальника Веб-сайту, будь-ласка, перейдіть до розділу Вихідні дані.

Ми усвідомлюємо, що безпека вашої приватної інформації, пов’язаної з використання нашого веб-сайту є предметом особливої уваги. Ми дуже серйозно ставимось до захисту ваших персональних даних. Саме тому ми б хотіли, щоб ви знали, яку інформацію ми обслуговуємо і від якої відмовляємося. Цим положенням про конфіденційність ми б хотіли поінформувати вас про наші заходи безпеки. Використання вами цього сайту означає, що ви погоджуєтесь з усіма умовами даних положень, а тому не користуйтесь цим сайтом, якщо ви не погоджуєтесь з будь-яким пунктом цих положень.

Визнаючи важливість захисту конфіденційної інформації стосовно дітей, ми не збираємо, не обробляємо і не використовуємо на нашому веб-сайті ніяку інформацію, що стосується осіб, яким, як нам відомо, не виповнилося 16 років, без попередньої, належним чином оформленої згоди законного представника такої неповнолітньої особи. Такий законний представник має право, відповідно до запиту, переглянути інформацію, надану дитиною та/чи вимагати знищення такої інформації.

A. Збір і обробка персональних даних

Нижче ми надаємо вам інформацію стосовно того, яким чином ми використовуємо ваші персональні, коли ви користуєтесь нашим Веб-сайтом. Якщо інше не вказано в наступних розділах, юридичною основою для обробки ваших персональних даних є той факт, що така обробка вимагається для отримання доступу відповідно до вашого запиту до функціоналу Веб-сайту. Ми збираємо та обробляємо персональні дані тільки тоді, коли ви нам надаєте свою згоду, шляхом реєстрації, заповнення форм або відправки повідомлень електронною поштою, контакту із нашою компанією, або іншою взаємодією із цим сайтом. Ваша особиста інформація може бути використана нами з будь-якою законною метою, що може включати, але не тільки, надання відповіді на ваші запити чи повідомлення, їх обробку.

I. Використання нашого Веб-сайту

1. Доступ до нашого Веб-сайту

При переході на наш Веб-сайт, ваш браузер буде передавати деякі дані на наш веб-сервер. Це відбувається з технічних причин, та є необхідним для того, щоб надати вам доступ до відповідної інформації. Для того, щоб спростити вам доступ до Веб-сайту здійснюється збір, зберігання протягом короткого періоду та використання таких даних:

  • IP адреса
  • дата та час доступу
  • різниця в часових поясах за Гринвічем (GMT)
  • зміст запиту (відповідний сайт)
  • статус доступу/код стану HTTP
  • обсяг переданих даних
  • веб-сайт, з якого надається запит на надання доступу
  • браузер, налаштування мови, версія браузера, операційної системи та структури

Крім того, для захисту наших законних інтересів, ми будемо зберігати ці дані протягом обмеженого періоду часу для того, щоб мати можливість ініціювати відстеження даних у разі фактичного несанкціонованого доступу, або спроби такого доступу до наших серверів.

2. Використання Cookies

а) Що таке «Cookies»? Цей веб-сайт використовує так звані файли Cookies. Cookies це невеликі текстові файли, які Ваш браузер зберігає на жорсткому диску. Вони зберігають певну інформацію (наприклад, Ваша пріоритетна мова чи налаштування сайту), яку Ваш браузер може перенаправити нам під час наступного доступу до нашого веб-сайту (в залежності від терміну активності файлу Cookie).

b) Які Cookies ми використовуємо? Ми розрізняємо дві категорії файлів Cookies: (1) функціональні файли Cookies, без яких функціональність нашого веб-сайту буде зменшена, та (2) додаткові файли Cookies, що використовуються, наприклад, для аналізу веб-сайту і маркетингових цілей. Наступна таблиця містить докладний опис додаткових файлів Cookies, які ми використовуємо:

Додаткові файли Cookies

Назва Cookie(s)

Призначення та зміст

Термін активності

AT Internet Analytics
 
Ці файли Cookies дозволяють проаналізувати використання даного веб-сайту, присвоївши унікальний і випадково згенерований ідентифікатор (ID) вашого пристрою, який дозволяє нам розпізнати пристрій при наступному візиті.
Провайдер: AT Internet
6 місяців
Google Tag Manager
 
Ці файли Cookies дозволяють проаналізувати використання даного веб-сайту, присвоївши унікальний і випадково згенерований ідентифікатор (ID) вашого пристрою, який дозволяє нам розпізнати пристрій при наступному візиті.
Провайдер: Google Inc.
6 місяців


3. За умови вашої згоди

Ми використовуємо опціональні файли Cookies тільки після отримання вашої попередньої згоди у наступному порядку. Під час вашого першого відвідання нашого Веб-сайту з’явиться банер інформацією про використання опціональних файлів Cookies. Якщо ви надаєте згоду, не деативуючи використання файлів Cookies, ми розміщуємо файли Cookies на вашому комп’ютері, а банер не з’являтиметься знову, поки файлів Cookies ввімкнені. Після закінчення терміну дії файлів Cookies, або якщо ви самостійно видалите їх, банер з'являтиметься знову під час вашого наступного відвідання нашого Веб-сайту.

4. Як запобігти встановленню файлів Cookies

Звичайно ж, ви можете користуватися нашим Веб-сайтом без встановлення файлів Cookies. Ви можете в будь-який момент налаштувати або повністю деактивувати використання файлів Cookies у вашому браузері. Це може однак призвести до обмеження функціоналу або негативно вплинути на зручність користування нашим веб-сайтом. У будь-який момент ви можете відмовитися від встановлення опціональних файлів Cookies, використовуючи відповідну функцію відмови, вказану в таблиці вище

5. Веб-аналіз

Наш сайт використовує Google Analytics, сервіс веб-аналізу Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США ("Google"). Google буде аналізувати використання нашого сайту від нашого імені. Для цієї мети ми використовуємо, крім іншого, файли Cookies, які більш детально описані у таблиці вище. Інформація, зібрана Google в зв'язку з використанням нашого веб-сайту (наприклад, посилання на URL нашої веб-сторінки, яку Ви відвідуєте, тип Вашого браузера, Ваші налаштування мови, Вашої операційної системи, розширення Вашого екрану) буде передаватися на сервер Google в США, де вона буде зберігатись і аналізуватись; відповідні результати потім будуть доступні нам в анонімній формі. Під час цього процесу, ваші дані про використання не будуть прив’язані до Вашої повної IP-адреси. Ми активували на нашому сайті IP анонімні функції, запропоновані Google, в результаті чого останні 8 цифр (типу IPv4) або останні 80 біт (тип IPv6) Вашої IP-адреси видаляються. Крім того, Google є сертифікованим у ЄС-США Privacy Shield, що забезпечує належний рівень захисту даних, що обробляються Google в США.

Ви можете деактивувати роботу веб-аналізу в будь-який час або шляхом завантаження та установки Browser Plugin (плагін для браузера), запропонованого Google або, керуючи перемикачем розміщеного в таблиці вище, в якому знаходиться деактивуючий файл Cookie. Обидва варіанти будуть зупиняти використання веб-аналізу тільки якщо Ви використовуєте браузер, на якому встановлений плагін, або якщо ви не видалите деактивуючий файл Cookie.

Для отримання додаткової інформації про Google Analytics перейдіть до Google Analytics Terms of Service (Умови використання та надання послуг Google Analytics), Google Analytics security and privacy principles (Принципи безпеки і конфіденційності Google Analytics), і Google Privacy Policy (Політика конфіденційності Google).

6. Використання форм контактних даних

Ви можете звернутися безпосередньо до нас за допомогою форми контактних даних, доступної на нашому Веб-сайті. Зокрема, ви можете надати нам наступну інформацію:

  • Прізвище та ім’я
  • Поштова адреса
  • Телефон та e-mail

Ми збираємо, обробляємо і використовуємо інформацію, надану вами у формах контактних даних для обробки вашого запиту.

7. Зовнішні сервіси або контент на нашому Веб-сайті

Наш Веб-сайт включає послуги третіх сторін та /або їх контент. Коли ви користуєтесь такими послугами третьої сторони або коли контент третьої сторони відображується на екрані, з технічних причин між вами та відповідним постачальником послуг відбувається обмін даними.

Відповідний постачальники послуг або контенту може також обробляти ваші дані для своїх власних додаткових цілей. У межах нашої обізнаності, ми налаштували послуги та контент постачальників, які обробляють дані для власних цілей, таким чином, щоб комунікація для інших цілей, окрім представлення їх послуг або контенту на нашому Веб-сайті, блокувалася, або обмін інформацією відбувався тільки у випадку, коли ви вже раніше самостійно користувалися відповідними послугами. Разом з тим, ми не контролюємо дані, які були зібрані чи оброблені третіми сторонами, ми не вповноважені надавати інформацію прив'язки, пов’язану з обсягом та метою такої обробки ваших даних.

Для отримання більш детальної інформації щодо обсягу, мети такого збору, а також обробки ваших даних, будь-ласка, зверніться до положень про конфіденційність постачальників послуг, чиї послуги та/або контент включено до Веб-сайту, та які несуть відповідальність за захист ваших даних у наступному контексті:

I. Передача даних

Ми можемо передавати або надавати доступ до ваших персональних даних третім особам за наступних обставин:

Для обробки ваших даних ми певною мірою будемо користуватися послугами спеціальних підрядників. Ми ретельно відбираємо і регулярно перевіряємо діяльність таких підрядників. На підставі відповідних угод, такі підрядники здійснюватимуть обробку персональної інформації виключно за нашими інструкціями і з суворим дотриманням наших розпоряджень; Ми можемо передавати персональні дані іншим компаніям групи «БАЙЄР», які можуть залучатися до процесу управління послугами.

II. Обробка даних за межами країни

Ваші дані також будуть частково оброблятися в країнах за межами України, які можуть мати більш низький рівень захисту даних, ніж Україна. У таких випадках ми забезпечимо достатній рівень захисту ваших даних, наприклад, уклавши конкретні угоди з нашими контрагентами.

B. Інформація стосовно ваших прав

Ви маєте наступні права відповідно до законодавства про захист персональних даних:

  • право вимагати виправлення, видалення чи обмеженої обробки своїх персональних даних;
  • в будь-який час в майбутньому, скасувати свою згоду на збір, обробку та використання персональних даних, окрім випадків, передбачених законодавством;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до своїх персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • інші права, передбачені ЗУ «Про захист персональних даних»

Якщо ви хочете скористатися своїми правами, будь ласка, передайте свій запит згідно з контактною інформацією, що наведена нижче.

C. КОНТАКТНА інформація

При виникненні будь-яких запитань щодо захисту персональних даних, будь ласка, надішліть нам електронного листа E-mail або зверніться до спеціаліста із захисту персональних даних нашої компанії за нижченаведеною адресою:

Відповідальний з питань захисту даних ТОВ «БАЙЄР»

вул.Верхній Вал, 4-Б Київ, 04071, Україна

Тел.: +38044 220-3300

Факс: +38044 220-3301

D. Внесення змін до Положення про конфіденційність

Ми можемо періодично оновлювати наше Положення про конфіденційність. Оновлення, які стосуються нашого Положення про конфіденційність, будуть публікуватися на цьому веб-сайті. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації у нашому веб-сайті. Отже, ми рекомендуємо вам регулярно відвідувати веб-сайт, щоб отримувати актуальну інформацію про можливі оновлення.

Останнє оновлення: 25.04.2018 року

Copyright © Bayer AG